Lierne idrettslags innsatspris for 2014 til Thor Birger Østnor

Lierne idrettslags innsatspris for 2014 går til Thor Birger Østnor.

Innsatsprisen skulle egentlig deles ut på årsmøtet 11.02.15. Vinneren, Thor Birger hadde meldt sin ankomst til årsmøtet, men på grunn av sår hals og rennende nese, måtte han kaste inn håndkleet i siste liten. Nyheten ble derfor meddelt vinneren dagen etter. Han får overlevert vandrepokalen og en premien til odel og eie ved første anledning.

Thor Birger Østnor er en ildsjel og en tilrettelegger, og har over mange år lagt ned et betydelig arbeid og engasjement for idretten. Spesielt skimiljøet i Sørli har nytt godt av jobben Thor Birger legger ned. I en årrekke har han kjørt skispor, ikke bare i lysløypa, men også længlingløypa og løypa på fjellet. Både hardt satsende skientusiaster, ikke fullt så hardt satsende skientusiaster og mosjonister har hatt stor glede av jobben Thor Birger legger ned. Han har også organisert skitreninger og basistreninger i Sørli, i tillegg til at han i en årrekke har vært med på styre og stell i form av verv i både Sørli idrettslag og Lierne idrettslag.