3 jentelag videre til NM!

Jenter 15 klarte å kvalifisere seg til Volleyball NM for U15 i Stjørdal 19.-22.mars!

Jenter 15 klarte å kvalifisere seg til Volleyball NM for U15 i Stjørdal 19.-22.mars!

Lierne Volleyball har klart det igjen: 3 lag er videre til NM for ungdomsklassene! NM arrangeres på Stjørdal, Bodø og Tønsberg. Vi trenger nok en gang støtte fra våre sambygdinger, og gjerne fra hele Trøndelag da vi er nesten de eneste som representerer vår landsdel (Hitra J15 og Grong G15 er de eneste utenom oss). Vi kommer til å ha kake-lotteri på våre lokale matbutikker, samt hente tomgods og samle sponsorer. ALLE som ønsker å bidra med en liten slant til reisekassa, er velkommen til det. Vi lover å representere LIERNE og TRØNDELAG på en fortreffelig måte!

Vårt kontonummer er: 4448.12.20200 :)