Tine fotballskole

TINE Fotballskole er Norges Fotballforbunds offisielle fotballskole og er et samarbeid stammer fra 1998.

Sportslig kvalitet, trygge rammer og sunt kosthold er sentrale stikkord for TINE Fotballskole. Det er klubben som er arrangør og alle klubber tilsluttet NFF kan søke om å arrangere TINE Fotballskole. NFF leverer innholdet og kvalitetssikrer fotballskolene.

I løpet av fotballskolens 3-5 dager får barn og unge spille fotball, men også kostholdstips.

Lierne IL – fotball arrangerer Tine fotballskole på Lierne kunstgressbane fra 24. – 26. juni 2019.

Alle kvelder fra kl. 18.00-20.30. Fotballskolen er for barn fra 1. – 4. Klasse.

I tillegg til selve fotballskolen, får alle deltakerne sin egen fotball, t-skjorte, sekk, diplom og kveldsmat.

Påmelding innen 3. juni til Anne Berit Hammer Sundvik  pr. e-post [email protected] eller sms 90 91 81 75 eller Rita Totsås pr. e-post [email protected] eller sms 95 12 50 64.

Skriv navn på deltager, klassetrinn og e-post adresse.

Deltakeravgift kr. 250.- pr. barn betales inn til kontonr. 4448.10.16468 ved bekreftet påmelding. Betalingen merkes med deltakers navn, og «Tine fotballskole 2019». Barna må også være medlem i Lierne IL for å delta, kr. 100,- per person.