Skitreninger flyttet til Kvelifjellet fra uke 44

Det er fine forhold på Kvelifjellet. Skitreningene blir der fram til at det er nok snø til å kjøre lysløypa. Dette er trening som passer for alle. Alle er velkommen. Barn under 5. klasse må ha med seg en foresatt. PS. Husk hodelykt :)

Oppfordrer samtidig alle barn fra 8 år til å melde seg på Liernerennet som arrangeres 17. desember 2023. Lierne IL står som arrangør av kretsrennet, og håper at lokale løpere melder seg på :)
https://www.skiforbundet.no/nord-trondelag/terminliste/arrangement/?eid=103526405

Sett også av onsdag 28. februar 2024. Da arrangeres Barnas Mini VM i Lierne. På veien mot VM i Trondheim 2025, arrangeres festlige skirenn for barn. Her er alle velkommen uansett skiferdigheter. Her blandes lek, skiglede og VM-stemning for barna!