Påmelding av fotballag sesongen 2019. Kartlegging av spillere, trenere mv.

En lang og hektisk fotballsesong er over. Lierne IL fotball vil gratulere alle våre spillere i grendeserie- og kretsseriespill med en flott gjennomført vår- og høstsesong, hvor vi ser at enkeltspillere og lag har tatt store steg fra vi startet på med innendørstreninger i vinter.

Klubben vil samtidig rette en stor takk til alle trenere, oppmenn og støtteapparat for å ha organisert og ledet gode treninger og en mengde kamper gjennom året, i forbindelse med både grenseliret, seriespill og Storsjøcup. Så er vi særdeles glad for at dere går foran og representerer klubben med gode holdninger og «Fair Play» i alle sammenhenger.

Vi retter allerede nå blikket fremover mot neste sesong og starter kartlegging for å se hva vi kan klare å stille av serie- og cuplag kommende sesong. Vi anmoder derfor alle (gamle og nye) spillere og foresatte om å lese det vedlagte dokumentet og returnere svar INNEN 10. NOVEMBER, enten på e-post til [email protected] eller pr. post til Nils Vidar Bratlandsmo, Skjeldbredveien 862, 7882 Nordli.

Kartleggingsskjema 2019

NB! Fotballavslutninga blir arrangert Søndag 25. november på Lierne samfunnshus. Sett av datoen – mer informasjon kommer etterhvert.