Sommertrim i Lierne 2017

Lierne IL gjentar fjorårets trimaktivitet og inviterer herved alle som i juli befinner seg i Lierne til å delta på en uhøytidelig trimkonkurranse. Slik som i fjor så går konkurransen ut på å gjennomføre ulike trimturer rundt om i Lierne. I år er følgende 16 turer med i konkurransen:

  • I brosjyren «Vandring i Vaajma» finnes 12 korte vandringsturer i Lierne beskrevet med enkelt kart. Disse turene er også godt merket i terrenget. Alle turene er vedlagt som bilder i bildealbumet til Lierne IL:s Facebookside.
  • I tillegg har vi i år tatt med folkestien i Mebygda, samt 3 sykkelturer; Kvesjøen rundt, Laksjøen rundt samt Lenglingen rundt.

Regler for konkurransen: • Konkurransen varer fra 13. juli-. 6. august. • Velg ut noen av turene og ta med deg venner/familie og vandre til valgt turmål. • På turmålets «endestasjon» tar dere en selfie som dere legger inn som kommentar på arrangementssiden «Sommertrim i Lierne». Skriv navn og alder på de som deltatt på turen. Arrangementssiden blir derved oppdatert underveis på deltakere. • Alle som deltar på minimum 1 tur er med på trekking av ulike gavepremier, blant annet ulike Lierne IL-klær. • Alle som gjennomfører minimum 6 forskjellige turer deltar på trekking av en Lierne IL-jakke til en verdi av ca. kr. 1100,-. Hvis dere ikke har Facebook, så kan bilde sendes på e-post til [email protected], eller som MMS til Patrik Lundgren (94 97 99 73). Lierne IL legger da inn deltakelsen på arrangementssiden.

God trimsommer! Lierne IL