Lierne G 16 på Norway Cup i fotball. Delt 17.plass!

Torsdag ble det stopp i 1/16-delsfinalen mot Søgne. Vi kom under 0-2 etter 5 minutter, etter en forrykende start av Søgne i unnavind. Deretter jevnet det seg ut, men Søgne fikk to nye mål på slutten av omgangen, og ledet 4-0 til pause. I tillegg fikk de en straffe som Linus reddet. I andre omgang redusert Sivert til 1-4 tidlig i omgangen, og vi var igjen med, men så fikk de 5-1 da det gjenstod knappe 10 minutter, og da var kampen avgjort. Mye bra innsats, men ikke nok mot et jevnt og sterkt satsingslag i Agder, som har trent fem dager i uken siden de var 13 år.

Men alt i alt en verdig avslutning på årets sesong. Til høsten er spillerne spredt på flere videregående skoler, både i Østersund, Grong og Namsos, og Lierne G 16 har dermed spilt sin siste kamp i år. Fire spillere skifter på å spille overårig på G 14, fem går til Grong IL, to til Østersund (foreløpig)

I dag var det cup. I  1/32-finalen møtte vi Fana og vant 2-0. Samuel Albertsson scoret først etter 5 minutter etter en flott gjennomspill fra Sondre Bratlandsmo. Sondre Skogen måtte ut med skade etter 10 minutter. Stillingen holdt seg til pause, og i andre omgang hadde vi relativt god kontroll, men Fana satset hardt på slutten. Det var da godt at Sivert Gjertsås satte inn 2-0 like før slutt.

Også den tredje innledende kampen for G 16 endte med seier. Lindeberg ble slått hele 6-1, etter 2-1 ved pause. Scoringer: Amund Sundvik 2, Sivert Gjertsås, Sondre Skogen, Samuel Albertsson og Sondre Bratlandsmo.

Det ble seier også i den andre kampen for G 16 på Norway Cup. Furnes fra Hamar ble slått 2-0 etter 0-0 ved pause. Ante Jonas Gaup Gustad og Samuel Albertsson scoret målene. Det var en meget fortjent seier, etter 10-1 i målsjanser.

Det ble seier også i første kamp for G 16 søndag. Vi lå under 0-1 til pause, men vant 3-2 etter scoringer av  Samuel Albertsson og Sondre Skogen 2,

15 spiller og fire ledere er med, samt buss-sjåfør Per Ivar fra Pål Bussreiser, og flere foreldre/søsken.

Torsdag kveld er det felles-middag, og fredag kjører vi hjem kl 09oo!

Kampoppsettet følger nedenfor:

Søndag 27.07 18:30 B6 Lierne IL Hammerfest IF/Stein   3-2    Valle Hovin
Mandag 28.07 18:30 B6 Furnes 1 Lierne IL   0-2 Bjølsen
Tirsdag 29.07 12:00 B6 Lindeberg SK Lierne IL   1-6 Bjølsen

Onsdag 30.07  18:30    1/32   Lierne IL       – Fana 2                           2-0      Furuset 1

Torsdag 31.07  09:00   1/16    Lierne           – Søgne                             1-6       Rustad 5

Torsdag 31.07  16:30    1/8      Søgne  –         Vålerengen 2                 –       Ekeberg

Målscorere: Samuel 4, Sondre Skogen 3, Sivert 3, Amund 2, Ante Jonas 1, Sondre Bratlandsmo 1 =14