Flotte prestasjoner av Lierne løperne i helga!

Vi gratulerer Paula Hartmann med NM gull i NM skiskyting for juniorer på normaldistansen. På sprintdistansen gikk Paula enda et godt løp og fikk en 5.plass.

Fullstendige resultater sees her: Junior NM skiskyting

Våre junior- og seniorløpere i langrenn har i helga deltatt på Norges-cup på Vind og  de yngste har deltatt på Midt- Norsk mesterskap på Steinkjer.

På Steinkjer fikk Lierne en Midt-Norsk mester på søndag med Nora Lerfald i jenter 13 år, kortdistanse skøyting. Nora tok andreplass i går i det  klassiske rennet. Vi gratulerer!!! Fine prestasjoner av alle Lierne løperne som deltok; Anton Elvseth, Einar Østnor, Ola Estil Brissach og Daniel Estil Brissach.

Fullstendige resultater sees her: Midt- Norsk Steinkjer

På Vind fikk Ole Jørgen Bruvoll en 6. plass på skøytedistansen søndag og en 9.plass på lørdagens klassiske renn. Anne Lise Grubbmo gikk inn til en flott 13.plass på lørdagens klassiske renn. Andre Lierne løpere som deltok; Torstein Østnor, Espen Kveli og Hilde Østnor

Fullstendige resultater sees her: Norges-Cup Vind